Egy brit mekis foglalta össze, hogy mi az, ami leginkább zavarja őt a munkája során.


Egy fiatal alkalmazott lerántotta a leplet az igazságról, és felfedte azt a 10 leginkább frusztráló dolgot, amit a vásárlók szoktak csinálni a gyorsétteremben.

A The Sun cikke szerint a brit gyorséttermi munkás, Harry Oliver már számos videót megosztott a TikTok-csatornáján arról, hogy milyen is valójában egy McDonald's-ban dolgozni.

A múlt hónapban pedig rövid snittekben mutatta meg, hogy melyek a legbosszantóbb dolgok, amiket a mekis vásárlók rendre elkövetnek.

Nézzük sorban a legidegesítőbb dolgokat.

4. Sokan panaszkodnak amiatt, hogy a sajtos McRoyal szendvicsben miért csak egy darab sajt van.

5. Rengeteg olyan vevő van, aki üvöltve adja le a rendelését.

6. Amikor nem személyesen veszik át a pultnál a rendelést, hanem asztalhoz kérik, és nem vesznek számot a rendeléshez, majd várják, hogy valahogy megtalálják őket.

7. Az autós átvételnél (drive-thru) motyogják a vevők a rendelést, majd leüvöltik az alkalmazott fejét, hogy "mit nem lehet ezen érteni?!"

8. Amikor a vevők a mekis dolgozókon vezetik le a dühüket azért, mert nem működik az italautomata.

9. Amikor valaki azt kéri, hogy ne legyen megfűszerezve a sült krumplija, de azért kér külön egy sót.

10. Az is elég zavaró Harry szerint, ha az emberek extra feltétet kérnek a McFlurry fagyijukra.

Ezek tehát a legidegesítőbb tettek, amiket a vásárlók elkövetnek egy McDonald's-ban. Harry egyébként videójában hozzátette azt is, hogy mindezek ellenére továbbra is szereti a munkáját a gyorsétteremben.

@harryoliver_29 Part 3? I could go on for days. Ps. I do love my job tbh just some customers confuse me and youd probably only understand if you work at McDonald’s! #maccies #mcdonaldsworker #uk #fyp #customers ♬ original sound - ??


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!