Az orvos szerint egy feltöltött száj és pisze orr sem áll jól mindenkinek. Úgy véli, hogy az orvos felelőssége, hogy milyen szépészeti műtét vállal be, és hogy a felesleges beavatkozást is elvégzi-e.


A Palikék Világa by Manna Három igazság című sorozatának legújabb epizódjában dr. Krasznai Zsolt ismert plasztikai sebész volt a vendége. A beszélgetésben elárulta, hogy már ő is elgondolkodott az arcát érintő beavatkozáson - írja a Sassy.hu.

A sebész őszintén elmondta véleményét a korunkra jellemző plasztikai függőségről, de kiderül az is, hogy neki a plasztikázott vagy a természetes szépségek tetszenek jobban.

Arra a kérdésre, minek köszönhető, hogy ennyire elterjedtek a szépészeti beavatkozások, azt válaszolta, hogy a médiának és a közösségi odalaknak.

Az esztétikai ipar az 1950-es években indult, az implantátumok használata az 1960-as évek után, majd szép lassan beszivárgott a hétköznapokba. Eleinte titkolták, ha egy híresség szépészeti beavatkozáson esett át, ma már viszont nyíltan beszélnek róla.

Sőt, a hétköznapi beszélgetésekbe is beszivárgott a téma, olyannyira, hogy már a gyerekek is beszélnek róla, melyik híresség plasztikáztatott és melyik nem.

Krasznai Zsolt elárulta, hogy rendszerint észreveszi, ha valakin beavatkozást végeztek, nemrég kiszúrta például Brad Pitten az arcplasztika hegét, hogy simább legyen az arcbőre.

Arról is beszélt, hogy a jó plasztikai sebész nem erőltet rá olyan beavatkozást a páciensre, amire nincsen szüksége, sőt, ha úgy látja, hogy felesleges, visszautasítja a megkeresést. Az orvosnak kell eldönteni, hogy amit a páciens kér, kivitelezhető-e, ő, az orvos meg tudja-e csinálni, és egyáltalán szükség van-e a műtétre.

Elárulta, a szépészeti beavatkozásnál is létezik függőség, van, aki nem bírja abbahagyni.

Az orvos arról is beszélt, hogy neki a műtéten átesett vagy természetesen szép nők tetszenek-e. Mindkettő - volt a válasz.

Azt is mondta: "Lehet, hogy valakinek az alkata nem divatos vagy nem szerencsés, de az arca sokkal szédítőbb, mint egy iszonyatosan jó alakkal rendelkező nő, akiről süt, hogy tök unalmas. (...) Számomra sem a túl visszafogott, sem a túl vagány nem jött be, hanem valahol az arany középút."

"Instagramon nagyon sok az egyenarc, a rókaszem vagy macskaszem, amikor felkanyarintják a szemet. Nem biztos, hogy ebbe bele kell menni".

Említette, hogy a piszére alakított orr vagy a feltöltött száj sem mindenkinek áll jól, egyes arcformáknál például kifejezetten előnytelen.

VIDEÓ: DR. KRASZNAI ZSOLT: SOK PLASZTIKÁZOTT, EGYEN ARCÚ NŐT LÁTOK /Három igazság/ Palikék Világa by Manna


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!