Az Angliában dolgozó Olivier Branford ingyen botoxot és szájfeltöltést ajánlott fel a nőnek, ha nem árulja el senkinek, hogy mi történt. A páciens azonban végül panaszt tett a klinikán, így elbocsátották a férfit.


A Chelsea-ben dolgozó plasztikai sebészt, Olivier Branfordot azután rúgták ki az állásából, hogy egyik páciense feljelentette szexuális visszaélés miatt.

A nő a mellplasztikája után nem sokkal kapott egy képet a férfitól, amelyen ő volt látható a műtét közben véres mellekkel.

- írta a képhez a háromgyerekes családapa.

A plasztikai sebész ezután a kötelező kontrollvizsgálat után egy másik „vizsgálatot” is felvett a rendszerbe, a nőnek pedig azt írta, hogy igyon egy kis konyakot indulás előtt és viseljen combig érő csizmát, valamint fekete fehérneműt szerepjátékos szexhez.

A plasztikai sebész ezt követően ingyen botoxot és szájfeltöltést ajánlott fel a nőnek, ha nem árulja el senkinek, hogy mi történt. A páciens azonban ennek ellenére panaszt tett a klinikán, Branford ellen így orvosi etikai vizsgálat indult, amelynek során kiderült, hogy három páciensével is szexuális kapcsolatba lépett.

(via 24.hu, Daily Mail)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!