10 éves lett az Akvárium Klub, és soha nem látott bulikkal készülnek!


Tíz éve, 2014 tavaszán nyitotta meg kapuit a főváros egyik legnagyobb szórakozóhelye, az Akvárium Klub. Azóta koncertek, bulik és rendezvények ikonikus helyszíne lett. Nyári napokon el sem tudjuk képzelni, hogy máshol igyunk egy koktélt, és a hétvégéket is rendszeresen itt indítjuk egy-egy koncerttel. Az Akvárium Klub a 10. évfordulót minden eddiginél nagyobb bulikkal, ingyenes terasz koncertekkel és meglepetés programokkal ünnepli.

Az Akvárium Klub három terme (köztük a nemrég felújított és koncertekkel is szolgáló Lokál) mindig kínál valami izgalmasat a zene szerelmeseinek. Most pedig különösen erős névsorral készülnek az ünneplésre:

10 év megünneplésére a klub igen erős névsorral rukkolt elő: DJ settel tér vissza az angol DJ-producer Bonobo, először játszik Magyarországon az egyik legsikeresebb, és egyben igen megosztó rapbanda, a City Morgue, koncertet ad a hip-hop történelem egyik legkiválóbb alakja, DJ Premier, de érkeznek a drum and bass nagyágyúi is a Liquicity és a Bladerunnaz szervezésében. Végtelen vágyaival hódítja majd meg a közönséget Donny Benét, fellép az őstehetség Paolo Nutini, és a brit elektronikus zenei formáció, a Mount Kimbie is itt mutatja majd be legújabb albumát. Ültetett akusztikus szólókoncerttel érkezik a kaliforniai garázsrock úttörője, Ty Segall, jön a Love Tonight slágerrel befutó SHOUSE, az angol elektronikus zenei producer, Skream és a tuareg kultúrájú, sivatagi bluest játszó Tinariwen is. De az ősz is tartogat még zenei finomságokat, hiszen a 10 éves Akvárium Klub színpadán lép majd fel az amerikai rapper, Russ, illetve $NOT, az Eurovízió boszorkánya, Bambie Thug, a nagy energiájú norvég indie-rock banda, a Kakkmaddafakka, és a holland DJ és producer trió, a Kraak & Smaak, akiket minden alkalommal imád a közönség. Hasonlóan visszatérő produkció lesz a Hang Massive, illetve ismét ellátogat az Akvárium Klubba az ukrán népzenei kvartett, a DakhaBrakha is.

Ők csatlakoznak azokhoz az előadókhoz, akik idén már tiszteletüket tették az Akváriumban, mint Fatboy Slim, Spiritualized, Gorgon City, La Femme, Yann Tiersen, Paul Van Dyk, Hernan Cattaneo, Matroda, NTO, Tinlicker, Dimension vagy a Sub Focus.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!