Újra izgalmas programokkal készülnek: feltörekvő tehetségek, izgalmas zenei kísérletek, filmes koncertek, táncházak, improvizációs open mic-esetek, dj-szettek, a világ különféle pontjairól érkező előadók a Városligetben.


Feltörekvő tehetségek, izgalmas zenei kísérletek, filmvetítések, filmes koncertek, kezdőket is váró táncházak, improvizációs open mic-esetek, dj-szettek, a világ különféle pontjairól érkező előadók, július-augusztus során remekbeszabott családi programok.

Május 5-én a svájci Orchestre Tout Puissant Marcel Duchamp formáció ingyenes koncertjével nyit a Magyar Zene Háza szabadtéri színpada, majd május 14-én a Random Trip és a Seven Seconds In the Future, azaz Budapest két legismertebb improvizációs csapatának közös projektje, a Vibe Changers tér vissza: a 2024-es évadnyitó vendégei a Kéknyúl-énekes Andy Hefler, az Irie Maffia-mc Busa Pista és Sárkány Fanni, a 2023-as évad győztese. Május 23-án ingyenes táncházzal folytatódik a szabadtéri szezon, Samu Zoltán és zenekara húzza majd a talpalávalót.

A Szabadtéri színpad részben ingyenes koncertjei sok esetben a Zene Háza kirakataként szolgálnak, még több ligetlátogató számára elérhetővé téve az intézmény alapvető misszióját, a zene bemutatását.

Visszatérnek a megszokott programok: júliustól szombat délelőttönként újra a Nyári Családi Programsorozat eseményei várják a gyerekeket és szüleiket, csütörtökönként lesz Táncház a szabadban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!