Vicces reklámmal állt elő az HBO. A videó szerint, a cég a kollégiumokban, zavaró szobatársakkal élőknek szeretne segíteni egy új találmánnyal, hogy kicsit egyedül lehessenek. Kétség nem férhet hozzá, a nagy fekete doboz azoknak jön igazán jól, akik nyugodtan szeretnének egy kis örömöt szerezni maguknak - írja az AV Club című szórakoztatóipari portál.


Az HBO nagy fekete doboza az, aminek hangzik: egy nagy kartondoboz, amit feketére festettek, majd rányomták a cég logóját. Annyiban tér el még egy átlagos kartondoboztól, hogy vannak rajta szellőzőlyukak, nyílást szerkesztettek rá a kilógó lábaknak, és van benne egy kis polc is.

Bár a reklámban nem hangzik el egyértelmű szexuális utalás, erősen rájátszik a maszturbálós narratívára, amikor a olyasmik hangzanak el benne, hogy "nem minden képernyőt szeretünk megosztani másokkal" vagy, hogy "kíváncsiak vagyunk, te mit tennél, vagy épp nem tennél egy HBO dobozban."

A dobozokat egyébként ingyen osztogatja szét az HBO.

Hey college students! If you missed your chance to get your very own HBO Box, you'll get to try again tomorrow at noon Eastern. Tweet the ???? #HBOBoxChallenge #giveaway tomorrow at 12!

NoPurNec. 18 /age of maj Ends 11/7/19. Rules: https://t.co/IrafUOjTuZ pic.twitter.com/5s2T8tmLQk

- Fooji (@gofooji) 2019. november 5.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!