Nyilván a vereség is fájó volt, de aztán kijött egy videó, amin az látszik, hogy az argentin csapat egy órán át ünnepelte a győzelmet az öltözőben. És akkor ott történt valami.


Argentína 2–0-ra legyőzte Mexikót a katari világbajnokság C-csoportjában. A meccs után az argentinok öltözőjében nagy buli volt, a csapat egy órán át ünnepelte a győzelmet - és azt, hogy versenyben maradt a továbbjutásért. Viszont az öltözői videó egy kis részlete nagy port kavart a mexikói drukkerek körében. Lionel Messi cipőjéből kibújva arrébb tolt a lábával egy mexikói mezt. Értitek, arrébb tolta!!!

A videó nagyot ment a közösségi oldalakon, a mexikóiak egy része háborog az atrocitáson. A világ egyik legjobb ökölvívója, a mexikói Saúl „Canelo” Álvarez is kikérte magának Lionel Messi megmozdulását.

„Láttátok, ahogy Messi a mi mezünkkel és zászlónkkal törölte fel a padlót? Ahogy én tisztelem Argentínát, úgy neked is tisztelned kell Mexikót!” Azt is közölte még, hogy üzenete nem az országnak szól, hanem Messinek, aki "imádkozhat Istenhez, hogy ne fussanak valahol össze."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!