A 2014-es Miss Earth Hungary győztese egy Balaton-parti kikötőben mondta ki a boldogító igent Kaszás Benjaminnak. Az esküvőre csak a szűk család és a baráti kör volt hivatalos.


Sydney van den Bosch és Kaszás Benjamin egy Balaton-parti kikötőben tartotta meg esküvőjét szeptember végén, a polgári szertartásra szűk családi és baráti körben került sor – írja a Blikk, amely exkluzív fotókat is közölt a házasságkötésről.

Habár az időjárás esőzéssel fenyegetett, az ifjú pár és a násznép örömére végül napsütés kísérte a nagy napot.

„Az esküvő a Balaton partján, egy közkedvelt wellnesshotelben volt, amelynek saját partja és kikötője is van, Sydney itt tette le tavaly a vitorlásvizsgáját. A pár, valamint a vendégek már pénteken megérkeztek, így volt idejük élvezni a szálloda adta szolgáltatásokat, és kényelmesen fel tudtak készülni a másnapi lagzira, amelyen – a pár kérésének megfelelően – minden meghívott pasztellszínű ruhát viselt” – mesélte a lapnak az egyik meghívott vendég.

Az egykori szépségkirálynőt, a TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonyát nagypapája kísérte be az esküvőre. Sydney van den Bosch és Kaszás Benjamin a lagzi másnapján a Maldív-szigetekre utazott nászútra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!