2021 decemberében mindkét mellét levetette, miután kiderült, hogy édesanyja és ő is hajlamos a szörnyű betegségre.


Nemrég megírtuk, hogy válik az új Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch. A gyönyörű modell és párja kapcsolata fokozatosan hidegült el, ahogy fogalmazott, „válni is unalmasan fog”.

Arról már tavaly tavasszal is beszélt, hogy kapcsolata zátonyra futása előtt egy még komolyabb nehézséggel kellett szembenéznie. 2021 decemberében dupla masztektómián esett át. Miután kiderült, hogy édesanyja és ő is hajlamosak a mellrákra,

– írja a Sassy.

Az egykori szépségkirálynő tudja, hogy nagy teherrel kellett megküzdenie, de úgy gondolja, hogy az, hogy ezt átélte, az tette azzá, aki ma. Nagyon örül neki, hogy sikerült megküzdenie ezekkel a nehézségekkel, és sikerült talpra állnia. Arra is rájött, hogy az emberi kapcsolatok a legfontosabbak az életben.

Viszont ennek köszönhetően teljesen kitolódott a fájdalomküszöböm. Mindig azt mondtam, hogy egy pillangó vagyok, mert ahogy a dolgok körülöttünk, mi is velük együtt változunk. Semmi sem állandó, és emiatt a személyiségünk, mi magunk sem lehetünk ugyanolyanok egy életen át”

– mondta el a holland származású modell.

(Joy)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!