November 14-20. között tart a Telenornál a Black Week. Az akció keretében az előfizetők prémium és belépő szintű készülékek, valamint népszerű kiegészítők közül egyaránt választhatnak jelentős kedvezménnyel, bizonyos termékek pedig már 0 forinttól elvihetők, és a kedvezmények egyaránt érvényesek online vagy a Telenor üzleteiben megrendelve, kiszállítással a készlet erejéig.

Idén mikor van a black friday?

A "hivatalos" dátum pontos, de a hazai kereskedők nem ez alapján akcióznak.

Hiper XXL tarifában egyes prémium készülékek akár 35 ezer forinttal is olcsóbbak lesznek, két táblagépet (Hipernet Home M tarifában a Lenovo TAB 4 8, Hipernet Home S tarifában pedig az Alcatel 1T hordozható routerrel) pedig 0 forintért kínál majd a cég, míg Hipernet Home L tarifában a Samsung Galaxy Tab 10.5 kedvezményesen, eredeti árához képest 10 ezer forint kedvezménnyel lesz beszerezhető.

Online rendelés esetén a Samsung Galaxy S10 széria tagjaihoz (S10, S10e, S10 ) Hiper-tarifákkal Samsung Galaxy Watch Active okosóra, a Sony Xperia 1 készülékhez pedig bármely tarifacsomag esetén PS4 konzol jár ajándékba. Az akció ideje alatt a készlet erejéig több mint 20 audió tartozék is olcsóbban érhető el online - a további részletek november 14-én, azaz csütörtökön kerülnek ki a Telenor oldalára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!