Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Étvágygerjesztő finomságok, amik teljességgel ehetetlenek.

A reklámokban látott csodálatos ételek rendkívül étvágygerjesztők, hatásukra összefut a szánkban a nyál, de ha tisztában lennénk a prózai valósággal, rögtön elmenne az étvágyunk.

A lágyan olvadozó fagylalt-csodák, a tintafekete kávé, az egyenletes cukormáz a kakaós csigán, és hasonló finomságok a reklámfotókon egyáltalán nem azok, amiknek látszanak. Jó részük preparált, fogyasztásra teljesen alkalmatlan termék, amely kifejezetten a fotózás céljára készült.

Az ételfotózás napjainkban egyre népszerűbb terület, hiszen az éttermek, kávézók és különböző vendéglátóhelyek mindent megtesznek annak érdekében, hogy becsalogassák a vendéget, a fotósoknak pedig megvannak a maguk jól bevált trükkjeik és praktikáik az előnyös képek megalkotására. Az elmúlt években számos, ezeket a praktikákat leleplező videó járta körbe az internetet, de a Blossom néhány hónappal ezelőtt megjelent anyaga különösen szemléletes.

Ebben a videóban láthatjuk, hogy a pizzán nyúló sajt jórészt ragasztó, a cukormáz a kakaós csigán úgyszintén, a kávé lényegében szójaszósz egy kis mosogatószerrel, az eper tökéletes színét rúzs segítségével érik el, és a csokoládéfagyi ételfestékkel színezett burgonyapüré, az olvadozó hatást pedig - meglepetés - egy kis ételfestékkel színezett ragasztóval érik el.

Test yourself: Can you tell the difference between real & elevated food photos? ????

Test yourself: Can you tell the difference between real & elevated food photos? ????

Geplaatst door Blossom op Vrijdag 21 juni 2019


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!