Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az ember folyamatosan fejlődik és változik. Ez egy elkerülhetetlen folyamat, és minél jobban átadjuk magunkat ennek, annál hatékonyabban lépkedhetünk előre a kiteljesedés útján.

A múlt évtized eléggé viharos volt mindannyiunk számára, ezért vannak olyan dolgaink, amelyeket jobb ha a hátunk mögött hagyunk, mielőtt belépnénk a következő évtizedbe. De mielőtt reménnyel telve, igazán elkezdenénk élni a soron következő évtizedet végezzünk egy kis elszámolást a múlt évtizedünkkel kapcsolatban. Vegyük számba, honnan hová jutottunk, miket tettünk helyesen és miket nem, illetve milyen irányba fejlődtünk.

Nézzük is mi történt az elmúlt 10 év alatt a 12 csillagjeggyel.

Kos

Az elmúlt évtized megtanított arra, hogy olykor lelassítani a tempót nem rossz dolog. Néha olyannyira belefeledkeztél a munkába és a teendőidbe, hogy a saját boldogságodra és önmagadra nem jutott időd. Lassacskán aztán rájöttél, hogy ezt így nem jó ötlet folytatni, és mertél változtatni. A jövőben is ehhez hasonlóan cselekedj: szánj minél több időt önmagadra.

Bika

Az elmúlt évtized leginkább arra vezetett rá, hogy egyes helyzetekben jobb, ha inkább elengeded az egódat. Beláttad, hogy a világ nem mindig azt teszi, amit te elképzeltél, és ezért próbáltál változtatni a gondolkodásodon. Végre megtanultad, hogy hogyan fogadd el azokat az embereket, akiknek a véleményével nem értesz egyet, s így sokkal könnyedebben megértetted a körülötted lévőket.

Ikrek

Az elmúlt évtizedben a legnagyobb fejlődést a szeretteid iránt érzett érzelmeid terén érted el. Sajnos sokáig úgy tekintettél némely szeretteidre, mintha a tulajdonaid lennének, de egy ideje szabad teret engedsz nekik és hagyod, hogy azt tegyék, ami a fejlődésüknek a legjobb. Ha továbbra is megőrzöd ezt a jó szokásodat, akkor akár csodák is történhetnek.

Rák

Az óévtized megmutatta számodra, hogy a dolgok milyen gyorsan is képesek változni. Sok olyan embert veszítettél el, akik nagyon fontosak voltak neked, de ezekből a sajnálatos esetekből sokat tanultál. Most arra kell fókuszálj, hogy megerősítsd a lelkivilágodat, mivel az elmúlt időszak kissé legyengített érzelmileg.

Oroszlán

A múlt évtized megannyi leckével próbált tanítani téged, de a legfontosabb mind közül annak a felismerése, az emberek olykor ok nélkül is bánthatják egymást. Rá kellett ébredned, hogy az emberek életében sok olyan mögöttes dolog folyik, amelybe nem láthatsz bele, és ez is okozhatja azt, hogy olykor pont rajtad vezették le a feszültséget. Hosszú ideig pedig azt hitted, te tettél valami rosszat,a mivel ezt kiérdemelted, de szerencsére rájöttél, hogy ez nem így van és nem ostoroztad tovább magad.

Szűz

A múlt évtized segített neked abban, hogy rátalálj a helyedre ebben a világban. Persze még olykor mindig elmerülnek benned kérdések és kételyek, de nagyjából elégedett vagy az életeddel és önmagaddal. Szerencsére azt is felismerted, hogy mennyi jóakaró ember vesz körül, így a jövőben is az lesz a legfőbb feladatod, hogy megőrizd a lelki békéd.

Mérleg

Végre a múlt évtized feltöltött motiváló erőkkel, hiszen ez oly rég hiányzott belőled. Sokszor elzárkóztál a lehetőségek elől, mivel féltél vállalni a kockázatot, de az elmúlt években megtanultad, hogy aki nem mer, az nem is nyerhet.

Skorpió

Az elmúlt 10 év sok frusztrációt tartogatott számodra, de ezek árán legalább rájöhettél, hogy a körülötted lévők közül ki a valódi barát és ki nem. Megtanultad, hogy a barátok minősége a fontos és nem a mennyisége, emellett azt is megtanultad, hogy hogyan kell szelektálni az emberek között. Csak így tovább a következő 10 évben is, és akkor a baráti köröd minősége továbbra is megmarad.

Nyilas

Az elmúlt 10 év során rájöttél, hogy inkább jobb félni, mintsem megijedni. Sokkal elővigyázatosabb és megfontoltabb döntéseket hoztál, mivel tudatosan kerülted a kellemetlen szituációkat. De ezt sem szabad túlzásba vinni. Attól, hogy felkészülsz minden lehetséges rosszra, még nem tudod az összest kivédeni.

Bak

Az elmúlt évtized rávezetett arra, hogy igenis képes vagy kézben tartani az életedet. Nem kell kifulladásig dolgoznod azért, hogy másokat lenyűgözz, és megtanultad, hogy a nap végén csakis önmagadnak tartozol elszámolással.

Vízöntő

Az elmúlt években az életed egy olyan szakaszába került, ahonnan már képes vagy továbblépni. El tudtad engedni a múltadat és sokkal tudatosabban élted meg a jelen pillanatait. Mivel sokáig azzal voltál elfoglalva, hogy olyas valakivé válj, amilyet a külvilág elvár, elfeledkeztél önmagadról, de szerencsére pár éve ennek véget vetettél és azóta virágzol.

Halak

A múlt évtized megmutatta, hogy olykor a vadabbik énedet is szabadjára kell engedd. A túlzásba vitt komolyság csak meggátol és folyton azon gyötrődsz, hogy mennyi mindent megtehetnél, ha egy kicsit el tudnál lazulni. Ne feledd, csak egy életünk van, ezért minden egyes percét ki kell használni és nem csak ábrándozni a lehetőségekről!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!