Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2019 decemberi horoszkóp: pozitív energiák és szakmai sikerek.

Kos

Sok energia áll majd a rendelkezésedre decemberben, de vigyázz arra, hogyan használod fel azt, ha a környezetedben élőkről van szó. Másrészt az érzelmi életedben jó híreket kapsz majd. Nagy eséllyel találkozol valakivel, aki nagyon fontos lesz az életedben. Ha kapcsolatban vagy, most végre a következő szintre léphettek a pároddal.

Bika

Decemberben kissé összezavarodnak a dolgok. A szenvedély jelen lesz az életedben, de nem úgy, ahogy elképzelted, ezért vigyázz arra, hogyan viszonyulsz az utadba kerülő akadályokhoz, problémákhoz. Másrészt a kommunikációban új szintekre lépsz, és hatékonyabban tudod kifejezni magad.

Ikrek

Szembe kell nézned néhány érzelmi megpróbáltatással, ezért nem tudsz majd megfelelő figyelmet fordítani néhány fontos problémára. Másrészt a hónap második felében jobban tudsz majd koncentrálni, és sikerül mindent megvalósítanod, amit elképzeltél. Ezenkívül pénzügyi értelemben jó híreket kapsz majd.

Rák

Decemberben elkezded jobban átgondolni a jövődet és a vágyaidat. Emellett a körülötted levő embereket is behatóbban tanulmányozod, és végre képes leszel lemondani a számodra káros kapcsolatokról, bármilyen nehéz is legyen az. Az érzelmi életed a jó, természetes útra tér majd.

Oroszlán

Több figyelmet fordítasz arra, hogyan kommunikálsz, és sikerül pozitív változásokat elérned olyan területeken, amelyek már régóta problémát okoztak. Ezen felül behatóbban elemzed majd mindazt, ami veled történik, és sikerül elhárítanod utadból az akadályokat. Az egészségügyi problémáidra is jobban odafigyelsz majd.

Szűz

A december pénzügyi szempontból kedvező lesz a számodra. Akár új munkahelyről van szó, akár új beosztásról a régi munkahelyeden, a dolgok végre úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Ez a pozitív változás arra is rábír majd, hogy többet gondolj a jövődre, és elkezdhetsz félretenni valamire, amire már régóta vágytál.

Mérleg

A szellemi terület nagyobb hangsúlyt kap, mint általában, így több figyelmet fordítasz majd a kreativitásra és a szenvedélyeidre. Függetlenül attól, hogy festészetről, táncról vagy írásról van szó, elkezdesz haladni a választott úton. Másrészt hajlamos leszel sok időt egyedül tölteni, és egy kissé elhanyagolod a számodra fontos embereket.

Skorpió

A szenvedély egész hónapban jelen lesz az életedben, így a kapcsolatod is új szintre léphet. Ez a szenvedély a karrieredben is előbbre visz, készen állsz rá, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, és 100%-ban elkötelezed magad a céljaid mellett.

Nyilas

A december számodra a barátságról szól majd. Sok időt töltesz a barátaiddal, és megerősödik a kapcsolatotok. A közösen eltöltött idő a munkádban is a segítségedre lesz, sikerül kifejtened az ötleteidet, és felismered a problémáidat.

Bak

A karrieredben pontosan ott tartasz, ahol szeretnél. Sőt, annak ellenére, hogy többet dolgozol, mint általában, a szeretteid melletted állnak, és mindenben támogatnak. Most érkezett el az idő, hogy kockáztass, és többé ne fogadj el semmilyen kompromisszumot, ha a törekvéseidről van szó.

Vízöntő

Érdeklődni kezdesz új dolgok iránt. Mindenféle új dolgot kipróbálsz, és így sikerül újra felfedezned magadat. Többet gondolsz arra, mit vársz a jövőtől, és el is kezdesz dolgozni rajta, hogy elérd a céljaidat. Másrészt megtörténhet, hogy egészségügyi gondjaid adódnak, amiket nem szabad elhanyagolnod.

Halak

A szabadság és a kreativitás tökéletes párost alkotnak ebben a hónapban. A szenvedélyeidnek szentelheted magad, és pénzt kereshetsz valamivel, amit élvezel. Ezenkívül behatóbban elemzed a múltbeli döntéseidet és azok hatását az életedre. Tanulsz a hibáidból, és a jó irányba tereled az életedet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!