A két hektárnyi területű parkban 14 játékszigeten szórakozhatnak és fejlődhetnek a gyerekek. Ha még nem jártatok náluk, akár a pünkösdi hosszúhétvégén pótolhatjátok is. Vasárnap ráadásul Gyereknap is lesz és meglepetéssel készülnek a kicsiknek!

Sokszor fejtörést okoz a szülőknek, miként töltsék kellemesen az időt gyermekeikkel, hogyan fejlesszék játsszva őket. Különösen igaz ez akkor, ha különböző korú gyerekek számára kell programot kitalálniuk, hiszen a gyerekek érdeklődése és mozgásfejlődése is jelentősen eltérhet egymástól. A 2013-ban nyílt Tarzan Park™ két hektárnyi területén, folyamatosan azon dolgozik, hogy minél változatosabb lehetőségeket sorakoztasson fel annak érdekében, hogy az apróságoktól kezdve a nagyobbacska gyerekekig mindenki jól érezhesse magát, és a legkülönbözőbb készségeik fejlődhessenek.

A tizennégy játékszigeten csúszdák, pancsoldák, különleges hangszerek, rengeteg hinta, egy kalózhajó, valamint kötélindák várják, hogy a gyerekek birtokba vegyék őket és képzeletükkel mindenféle izgalmas kaland helyszínévé változtassák őket. A kalandparkban egytől egészen tizennégy éves korig mindenki megtalálja a neki való játékot.

Nézzük, mi minden kipróbálni való akad ezen a hatalmas játszótéren!

A legapróbbaknak a Picurvárat ajánljuk, ahol két csúszdás mászóvár gondoskodik arról, hogy a legfiatalabbak is a nekik való, biztonságos játékokon élvezhessék a játszóterezést.

A már nagyobb, önálló gyerekek a Billegligetben tehetik próbára egyensúlyérzéküket a különféle játékokkal, míg a Hintaréten egyensúlyozós hinateszközök, sőt, páros és kör alakú hinta is várja őket. A Liándzsungelben mókázni olyan, mint egy erdei kaland, ahol mindenféle kötélen, lépcsőn, mászófalon képzelhetik magukat a gyerkőcök felfedezőnek – vagy éppen pont Tarzannak -, a Pattanjdombon pedig mindenféle gumis eszközön lehet ugrálni és tesztelni a gravitációt.

A bújócskázás bajnokainak ajánljuk egyből a Rejtekerődöt, míg azoknak, akik szívesen néznek körbe a legfelső toronyból, a Felhővárakat, ahonnan egy kanyargós és tarka csúszdán vezet lefele az út.

Tornyoktavát vizes árkon át lehet megközelíteni, egy kis fahídon, így kiváló várjátékok imitálására is.

Zengerdőben indulhat a zene-bona: itt különleges hangszereket lehet megszólaltatni. A park egyik nagy kedvenc a Zsiványtanya hatalmas fahajója, a kalózok és hableányok telephelye.

A kánikulában azonban kétségtelenül a Placcs Placc a legnépszerűbb. Itt mindenféle spriccelős játék, csobogó és vízágyú felel a mókáért – na meg, azért, hogy senki se maradjon szárazon.

Homoktenger egy óriás homokozó, ahol rendre szebbnél-szebb homokvárak, sütemények készülnek, míg a Homokbányában szabadon lehet sarazni. A Tarzan ™ Park játékait úgy alakították ki, hogy ne csak szórakoztatóak legyenek, de fejlesszék a gyerekek mozgását is.

A tavaly megnyitott Versenyek terén az idén újdonságnak számító vizidodzsem mellett, a hagyományos játékok izgalmas, nagy, szabadtéri változataival várják a gyerekeket. Erről itt olvashatsz bővebben!

A pihenőről a Tarzan ™ Terasz gondoskodik, ahol árnyékkal, hűs üdítőkkel, fagyival és finom falatokkal várják a megfáradt gyerekeket és szülőket. A parkban jól felszerelt baba-mama szobák is vannak, így a családok akár a pár hónapos babát is magukkal vihetik, ameddig a nagytesó játszik.

TARZANTM védjegy, Edgar Rice Burroughs, Inc. tulajdonában és engedéllyel használva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!