A saját meghajtású, sufnituning kocsik őrült versenyén Sub Bass Monster nagykoncertjén és három minikoncerten is részt vehetsz.


A sebesség, a kreativitás és a teljes őrület együtteséből született annak idején a Red Bull Ládaderbi, a rendezvény, ami legutóbb 2008-ban járt Magyarországon – idén nyáron azonban visszatér! Június 30-án a versenyzők megmutathatják, hogy kézzel készített autócsodáikkal mekkora sebességre képesek beépített motor nélkül.

16 éve volt utoljára Ládaderbi Budapesten. Aki akkor ellátogatott a Citadellára, még biztosan emlékszik a mezőny gördülő koporsójára, vagy az egyik csapat performanszában megidézett esküvőre, mely során két szarvasmarhát adtak össze. Most ennyi időt követően visszatér az egyik legőrültebb Red Bull esemény, amelyen saját meghajtású, házi készítésű kocsik mérkőznek meg egymással.

Most június 30-án visszatér a Tabánba, ahol öt fős zsűri értékeli a produkciókat és a versenyzők teljesítményét. A döntnökök csapatában Dobos Evelin színésznő és Tótka Sándor olimpikon kajakozó mellett Kajdi Csaba, Stana Alexandra és Szujó Zoltán is helyet kapott. De hírességekkel nemcsak a zsűriszékben találkozhatunk, minikoncerttel érkezik Dánielfy, Mehringer és kristoaf is, 17:55-kor pedig Sub Bass Monster szintén ingyenes nagykoncertje zárja az eseményt.

„Lévén én is családos ember vagyok, kiemelném, hogy ez egy kortalan program, a legkisebbektől a legidősebbekig jöhetnek érdeklődők. Bízom benne, hogy őrültebbnél őrültebb járgányok lesznek, és el kell mondjam, a zenekar kicsit meg is orrolt rám, hogy miért nem indulunk mi is a versenyben, de sajnos nem fért bele az időnkbe” – árulta el nevetve Sub Bass Monster.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!