A színész fájlalta, hogy a színház igazgatója őt tette felelőssé a balesetért, noha szerinte ezt az igazságszolgáltatásnak kellene eldöntenie.


Hónapok óta Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete van a sajtó középpontjában. Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója szerint már több millió forintot kaptak az érintettek, de Szász Júlia ezt cáfolta, és beadta felmondását. Most Horváth Lajos Ottó is megszólalt, durván bírálva az igazgatót, és bejelentette, hogy ő is otthagyja a színházat - írja a Blikk.

Novemberben történt baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása. Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérültek, és hosszú felépülési folyamat várt rájuk. Vidnyánszky Attila korábban azt állította, hogy mindkét színész 5-5 millió forintot kapott, de Szász Júlia szerint ez nem igaz.

A teátrum közleményben reagált, mondván, a színésznő miatt akadozik az ügy. Vidnyánszky az ATV-n elmondta, hogy a színészek két havi fizetést kaptak a baleset után, és folyamatos támogatásban részesülnek. Vidnyánszky szerint a színészek a biztosító által ajánlott 2,4 millió forintot nem fogadták el, ehelyett 7,6 millió forintos kártérítést kértek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!