Tavaly óriási meglepetésre bronzérmet szerzett a horvát női kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon, ezek után meglepetésre nagyon sima vereséggel nyitott az idei világbajnokságon.

Kapcsolódó

Botrányos körülményekre, elviselhetetlen hidegre panaszkodnak a kézivébén

A dánok szerint a Granollersben lévő aréna hőmérséklete kritikán aluli.

A csapat a G csoport csütörtöki nyitányán 18-12-es félidő után 30-25-re kikapott Brazíliától, és ugyan Nenad Sostaric szövetségi kapitány elismerte, hogy gyengén játszottak, keményen beszólt az egyiptomi játékvezetőknek is.

"Rosszul védekeztünk, ha 30 gólt kapunk, akkor nem nyerhetünk. A lányokra nincs panaszom, egyszerűen túl sok ziccert hagytunk ki. Ugyanakkor az utolsó negyedórának kell etalonnak lennie, hiszen mínusz kilencről kapaszkodtunk vissza mínusz ötre" - mondta.

Amit viszont nem értett egyáltalán, az Dora Krsnik 30. másodpercben (!) kapott kétperces büntetése volt, szerinte a tapasztalatlan egyiptomi játékvezetők azonnal elbizonytalanították tanítványait, akik nem mertek a megszokott keménységgel védekezni.

Sohasem láttam még olyat, hogy valakit a meccs 30. másodpercében kiállítottak volna egy kicsit keményebb fault miatt. Bizonyos értelemben kiherélték a védekezésünket a döntéseikkel

- vélte.

Horvátország szombaton a csoport leggyengébbje, Paraguay ellen folytatja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!