Épp olyan szögben állt meg a kocsi a fák között, hogy autósok ezrei nem vették észre őket két napig.


Lerohant az útról és a fák között kötött ki egy autó nem messze Cardifftól. Az A48-as úttól csak néhány méterre állt meg a kocsi, de olyan szerencsétlenül, hogy két napig senki nem vette észre. Az öt utasból hárman meghaltak, a két túlélő 48 órán keresztül volt a roncsba zárva halott barátaikkal, mire kimentették őket, írja a Daily Mail.

A fehér Volkswagen Tiguanban holtan találták az egyaránt 21 éves Eve Smith-t, Darcy Ross-t és a tőlük három évvel idősebb Rafel Jeanne-t. A 20 éves Sophie Russon és a 32 éves Shane Loughlin még életben voltak, amikor rájuk találtak. Őket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A két túlélő egy darabig eszméletüknél voltak, így potnosan tisztában voltak azzal, hogy mi történt velük szombat hajnalban. Sophie Russon eleinte kiabálva próbált segítséget hívni, de senki nem hallotta meg a fiatal nőt, aki gyerekkora óta az elhunyt Eve és Darcy legjobb barátnője volt.

Darcy és Rafel utoljára péntek este posztoltak közös fotót magukról a Snapchaten, mindössze néhány órával az életüket kioltó baleset előtt. Rafel Jeanne annak a Leon Jeanne-nek a fia volt, akit néhány éve még Wales legígéretesebb focistájaként tartottak számon, mielőtt drogdílerkedésért elítélték.

Az autóban utazó öt embert utoljára péntek este látták egy newporti klubban, mielőtt elindultak volna Porthcawl felé. A közösségi médiában megjelent posztok alapján a csoport nem minden tagja ismerte a másikat, csak a klubban találkozhattak először. Az utolsó felvételt egy benzinkút biztonsági kamerája rögzítette róluk hajnali 2 óra körül.

Szemtanúk szerint a baleset helyszíne mellett autók ezrei hajthattak el a két nap alatt. A kocsi az útról egyenesen a fák közé hajtott, ahol épp olyan szögben volt, hogy nem lehetett észrevenni. Ráadásul az aszfalton nem maradt féknyom és törmelék sem, ami balesetre utalt volna.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!