Az egyre furcsábban viselkedő rapper néhány órával korábban egy online interjúban arról beszélt, hogy szerinte Hitler is csinált jó dolgokat.


Ismét letiltotta a Twitter Kanye Westet, miután a rapper egy Dávid-csillagba ágyazott horogkeresztet posztolt, írja a The Guardian.

A magát újabban csak Ye-nek nevező sztár az újbóli kitiltása előtt néhány órával az InfoWars című műsor vendége volt. A trumpista, összesesküvés-elmélet hívő Alex Jones műsorában West teljesen eltakart arccal, kezében egy narancssárga légycsapóval jelent meg, és egy idő után dicsérni kezdte Hitlert és a nácikat. A beszélgetés egy pontján azt mondta, hogy „rengeteg dolog van, amit kedvel Hitlerben”, és szerinte a nácik is tettek jó dolgokat. Jones próbálta menteni a helyzetet, és azt mondta, hogy „a nácik gonosztevők voltak”.

Néhány órával az online beszélgetést követően

Erre reagálva jelentette be Elon Musk a zenész újbóli letiltását. A közösségi oldal új tulajdonosa tweetjében azt írta, hogy megpróbált minden tőle telhetőt, West „ennek ellenére megszegte az erőszakra uszítás elleni szabályokat”.

Kanye West ezután a Truth-ra, a Donald Trump által indított közösségi felületre posztolta beszélgetését a világ leggazdagabb emberével.

- írta a zenésznek Musk. West erre visszakérdezett, hogy mikor lett a milliárdosból bíró. A poszthoz csatolt egy fotót is, amin látszik, hogy 12 órára letiltották a Twitteren a platform szabályainak megsértése miatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!