B. Dávid testközelből figyelhette a gyereket, miközben egyre csak fokozódott a vágya. A gyilkos múlt szombaton végzett áldozatával.


Nyíregyházán találta meg a Blikk annak a 12 éves kislánynak az anyukáját, akit múlt szombaton az erdőbe csalt, ott megerőszakolt, majd megfojtott gyilkosa. B. Dávid hónapok óta fantáziálhatott Rebekáról, mielőtt végzett a gyerekkel. Mint kiderült, a férfi korábban a családdal élt, így közelről figyelhette a kislányt.

„Borzasztóan érzem magam, nincs értelme tovább így az életemnek. A rendőröktől tudtam meg, hogy Dávid meg is erőszakolta, mielőtt megfojtotta szegényt. Annyira szörnyű állapotban találtak rá, hogy nem is engedték, hogy megnézzem” – mondta a lapnak Balogh Mária, aki az eltűnése után mindenhol, még a kórház melletti erdőben os kereste Rebekát, de nem találta meg a lányát.

Nagyon idegesen viselkedett és azt is mondta, végez magával. Ekkor már éreztem, hogy valamit ő csinált vele. Kértem, ha nincs benne a keze, vasárnap jöjjön be velem a rendőrségre, amire persze nem volt hajlandó, s kifordult magából. Szerelmi kapcsolat biztosan nem volt közöttük” – szögezte le lapnak az asszony.

Mária szerint lánya gyilkosa, Dávid barátságos, nyugodt természetű volt és soha nem veszekedett a gyerekekkel, sőt, gyakran játszott velük. A gyilkosnak egyébként vannak saját gyerekei, de nem tartja velük a kapcsolatot. A férfi szülei már elhunytak, korábban a bátyjával élt, mielőtt néhány hónapja Rebeka családjához költözött.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!