Valaki viccesnek gondolta, hogy egy vasalót tesz Berki Krisztián sírjára. Az eset újra felszakította a fájdalmat Berki hozzátartozóiban, édesanyja, Mayer Júlia pedig nem talál szavakat a döbbenetre és dühre.


Berki Krisztián sírját aljas módon gyalázták meg a Farkasréti temetőben: egy ismeretlen tettes egy vasalót helyezett a néhai celeb síremlékére.

Az eset újra felszakította a fájdalmat Berki hozzátartozóiban, édesanyja, Mayer Júlia pedig nem talál szavakat a döbbenetre és dühre.

„Felfoghatatlan, hogy valaki egyáltalán képes ilyen aljasságra” – nyilatkozta a gyászoló anya a Tények Plusznak. Mayer Júlia szerint nincs és nem is lesz megbocsátás az elkövetőnek, aki fia nyughelyét ilyen módon meggyalázta.

– kérdezte könnyeivel küszködve. Hozzátette, ha tudná, ki a tettes, biztos, hogy számon kérné, és nem biztos, hogy szavakkal. – mondta. A vasalóval elkövetett „tréfa” valószínűleg egyesek szerint humoros volt, de az anyának ez csak újabb fájdalmat okozott. „Ez az alja! Egy féreg lehetett” – fakadt ki Mayer Júlia.

Az édesanya azt is elmondta, hogy a poén, amihez sokan kötik egyetlen fiát (a herevasalás), még csak igaz sem volt. A vasalót azóta eltávolították Krisztián sírjáról.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!