Az influenszer azt írta, nem politizál, de „segít a gyerekeknek, amiben tud, és megosztja azt, amivel lehetőséget kapnak egy szebb élethez”.


Hódi Pamela is csatlakozott a pénteki tüntetésen indított adománygyűjtéshez, és az Instagramon arra buzdítja követőit, hogy aki teheti, mutasson példát és adakozzon.

Ahogyan beszámoltunk róla, meghaladta a 100 millió forintot az „Odakint most szörnyek járnak” elnevezésű társadalmi összefogás keretében gyűjtött adományok összege. A megmozdulást influenszerek hirdették meg a Hősök terére, hogy kiálljanak az áldozatokért és a gyerekekért. A pénteki esemény rég nem látott tömeget mozgatott meg, az egyik szervező, Pottyondy Edina szombaton azt írta: legalább 150 ezren voltak a tüntetésen.

„Nem politizálok. Segítek a gyerekeknek, amiben tudok, megosztom azt, amivel lehetőséget kapnak egy szebb élethez, küldök adományt a boldogabb élethez. Nem kell titkolnod, ha te is megteszed, mutass példát, hogy ilyet is lehet!” – írta Instagram-történetében Hódi Pamela.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!