A minisztériumok szerint a későbbi indulás több időt ad a 108 milliárd forintos keretösszegű program iránt érdeklődőknek az otthonfelújítási támogatás igényléséhez szükséges dokumentumok előkészítéséhez.


Hivatalosan is bejelentették, hogy a korábbi ígéretekkel ellentétben még nem írják ki az új otthonfelújítási programot, így június 3-tól nem lehet pályázni. A kormány a következő ülésén dönt majd a program részleteiről és annak indulási dátumáról.

– derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Energiaügyi Minisztérium szerdai közleményéből. Ez azt jelenti, hogy az Otthonfelújítási Hitelprogram kiírása nem jelenik meg június elejéig, így az igénylés sem kezdődhet meg az eredetileg megjelölt június 3-tól – írja a Bank360.hu.

A minisztériumok szerint a későbbi indulás több időt ad a 108 milliárd forintos keretösszegű program iránt érdeklődőknek az otthonfelújítási támogatás igényléséhez szükséges dokumentumok előkészítéséhez. A Bank360.hu emlékeztet rá, hogy az alábbi dokumentumokra, iratokra és adatokra lesz szükség a sikeres igényléshez:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!