Az új tulajdonosk sintérrel vitették el a kutyákat. A pórul járt családanya korábbi életszínvonalát feladva egy matracon kénytelen meghúzni magát.


Mára mindkét házából kidobták családjával együtt azt a középkorú tiszaalpári nőt, akinek hiteltartozások miatt árverezték el otthonait. Karádi Kinga ráadásul még egy harmadik, Kiskunfélegyházán álló házát is elbukta, amit a napokban kellett átadnia - írja a Blikk. – panaszkodott a lapnak az asszony.

„A legbosszantóbb, hogy kihívták a sintért és elvitették az én uszkáromat is meg a kislányom kutyáját is. Ők pedig nem adják vissza, csak két hét után, mert a protokoll szerint karanténba teszik. Utána még ki kell váltani őket, ami nem kevés pénzbe, tetemes összegbe fog kerülni. Azt mondták, délig ott lesznek a háznál, ha esetleg menni akarok értük, én azonnal odasiettem, de már nem találkoztam senkivel. Egyből hívtam őket, szóltam, hogy ne vigyék be a kedvenceinket a telepre, de már nem tudtam megakadályozni. Olyanok ők nekem, mint a gyerekeim, most pedig ki tudja, mikor láthatom újra őket” – tette hozzá.

Anyósa lakhatását már sikeresen megoldotta, de a kétgyerekes nő még nem talált albérletet maguknak, ezért néha a szüleinél, néha pedig a barátainál húzzák meg magukat.

Az eladósodott család története 2008-ban keződött, amikor a nő párja egy nyolcmillió forintos svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel, az úgynevezett adóstársa pedig a húga volt. A törlesztőrészletek 80 ezer forintról indultak, de két év múlva már havi 200 ezret kért a bank, miközben már másfél milliót együsszegben törlesztettek.

A nyolcmilliós hitel kamata az egekbe szökött, egy ponton már a 40 milliót is elérte a tartozás. Ekkor indult meg a végrehajtás, melynek végén egy magánszemély vásárolta meg a háromszintes, medencével és üzlethelyiséggel kialakított hatalmas házat mindössze 8,4 millió forintért. Ezután az anyósa háza következett, amit 5,8 millióért szerezte meg tőlük egy ingatlanos. Végül a kiskunfélegyházi ház egy másik svájcifrank-alapú hitel miatt úszott el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!