Adámra az éj közepén hirtelen hirtelen rádudált egy autó. Megosztotta egészen különleges történetét.


Ahogy arról többször is beszámoltunk, Magyarországon forgatta legújabb, Modi című filmjét Johnny Depp. Ennek köszönhetően sok rajongója láthatta őt közelről, Slemmer Ádámnak azonban egészen egyedi a története.

Húsz évvel A Karib-tenger kalózait követően a film egy rajongói folytatást kapott, amit pont magyar alkotók készítettek. A film rendezője és egyben főszereplője, Slemmer Ádám pedig hűen formálja meg benne a közkedvelt Jack Sparrow kapitányt.

A rendező és színész most egy bejegyzésben osztotta meg különleges történetét, amiben elmondja, hogyan találkozhatott az igazi Jack Sparrow-t megformáló Johnny Deppel.

„A napokban történt ugyanis, hogy egy halloweeni buliról hazafelé jövet (persze nyilvánvalóan Jack Sparrow öltözetben) reggel a Jászain a kapualjban, miközben próbáltam elővarázsolni a kulcsomat, hirtelen dudálva az úttest közepén megállt egy autó, amiből egy idősebb külföldi hölgy ugrott ki. Az úttesten átszaladva odarohant hozzám, szeretett volna készíteni rólam egy fotót. Mivel egész este rengetegen kértek velem közös képet, ezért nem volt ebben semmi különös” – kezdte történetét Ádám.

„Kedves, mosolygós volt, elkészítette a képet, majd hirtelen annyit mondott, hogy 'you look very cool, but you know this is my costume!', elsőre nem igazán értettem mire gondol,

Elmondtam, hogy rengeteg werk videót, behind the scenes-t láttam, amiben interjúkat adott és bemutatta a karib filmek jelmezeit. Elmosolyodott, bemutatkoztunk, elmondtam, hogy hatalmas megtiszteltetés vele találkozni, hiszen egy fantasztikus jelmeztervező és egy abszolút példaképem!” - folytatja a már ezen a ponton is sok véletlent tartalmazó történetet. De itt még koránt sincs vége:

„Mondta, hogy épp Johnny Deppel forgat itt Budapesten (a Modi című filmet) és megmutatná neki a képet, mert szerinte nagyon igényes és szép munkát végeztem a Jack ruhával. Különösen a kabátom tetszett neki, amihez az anyagot még régen külföldről rendeltem.

Végül telefonszámot cseréltek, és Penny Rose személyesen hívta fel, hogy elvigye a Modi forgatásának utolsó napjára. A találkozásról Ádám ezt írta:

„Johnny Depp egy fekete sátor előtt állt és beszélgetett a stábbal. Penny Rose odaugrott hozzá, hogy érkezett egy különleges vendég, majd rám mutatott. Johnny ekkor észrevett, próbáltam leplezni az izgatottságot, de azért nem mondom, hogy könnyű volt.

Ezt követően még kicsit beszélgetett a világsztárral, majd megköszönte a jelmeztervezőnek az életre szóló élményt, aki válaszul azt mondta:

A képeket és a teljes sztorit itt lehet elolvasni:

(via: Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!