Október 3-án szerették volna vendégül látni a Tisza Párt elnökét, amikorra várhatóan már véget ér az árvízhelyzet.


Új időpontot javasolt a köztévé Magyar Péternek és Orbán Balázsnak a Magyarország aktuális helyzetéről szóló vitára. Az MTVA október 3-án, csütörtök este 20 óra 35-re várná a Tisza Párt elnökét és a miniszterelnök politikai igazgatóját a stúdiójába, írja a Híradó.hu.

Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetést Magyar Péter azzal hárította el, hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban. Orbán Balázs szerint viszont Magyar megfutamodott.

A Telex az új időponttal kapcsolatban megkereste a Tisza Pártot, hogy Magyar Péter elfogadja-e az új időpontot:

„Komolytalannak és szánalmasnak tartjuk a propagandatelevíziónak a súlyos árvíz helyzet közepén bemutatott újabb kutyakomédiáját. Valamiért 220 napig nem volt sürgős nekik a legnagyobb ellenzéki pártnak élő megszólalási lehetőséget adni, de most nyílt közleményben ajánlgatnak – természetesen nem a kormányoldaléhoz hasonlítható – megszólalási lehetőséget. A TISZA Pártnál jelenleg minden hadra fogható ember és önkéntes az árvízi védekezésben dolgozik és nem kívánunk napi szinten hazudozó és bűncselekményeket elkövető propagandisták játékához asszisztálni.”

Azt is közölték a lappal, hogy „a TISZA Párt jelenleg 39%-on áll a közvélemény-kutatásokban, alig elmaradva az állampárttól. Ha a köztelevízióban szakemberek és nem propagandisták dolgoznának, akkor tudnák, hogy

Ugyanakkor ismét hangsúlyozták, hogy „Orbán Balázst továbbra is várja Magyar Péter pártelnök csütörtökön 17.00 órakor a Római-parton egy közös homokzsák töltésre, ami közben nyilvánosan meg tudnak beszélni minden hazánkat érintő kérdést. Reméljük a miniszterelnök politikai igazgatója nem lesz gyáva és/vagy lusta eljönni”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!