Kedd 17 óra és vasárnap éjfél között csak saját szervezésű szállítással fogadnak be üzemanyag-rendeléseket.


Kedd délutántól vasárnap éjfélig csak akkor adhatnak le új rendelést a MOL nagykereskedelmi partnerei, ha meg tudják oldani a szállítást – írja a Telex a birtokukba jutott levélből, amit kedden küldött ki partnereinek az olajtársaság.

Ebben azt írják:

Most kevesebb kell szétosztaniuk több partner és fogyasztó között, a kieső importot pedig a pozsonyi finomítóból kell pótolni, amely ugyancsak igénybe veszi a társaság szállítási kapacitásait. Mint írják, a százhalombattai Dunai Finomítóban ugyan már elhárították a műszaki problémákat, de időre van még szükségük ahhoz, hogy elérjék a teljes gyártási kapacitást, és a logisztikában is utolérjék magukat.

Ahhoz, hogy teljesíteni tudják a már beérkezett, regisztrált megrendeléseket, és az ország minden pontjára tudjanak az alapvető működéshez szükséges üzemanyagot szállítani, átmeneti intézkedést kell bevezetniük. Ezért

Legközelebb hétfő 0 órától lehet leadni új rendelést, ha valaki mégis azt szeretné, hogy a társaság szállítása ki az üzemanyagot.

A levélben azt is írják, hogy az eddig leadott rendeléseket folyamatosan teljesítik, de türelmet kérnek a partnerektől. Azt is kérik, hogy késői időpontban is biztosítsák az áru átvételét, ha csak éjszakai időpontban ér oda a tankerautó.

- olvasható a levélben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!