Ha már úgyis bezártságra ítélték, szerszámokat és ecsetet ragadott, és nekivágott egy régóta halogatott projektnek. Renoválás nyomkövetővel.


Mi is beszámoltunk már arról, hogy házi őrizetbe került a drogüggyel állítása szerint alaposan rászedett Herczeg Zoltán. A divattervező mesélt börtönben töltött hónapjairól és a kényszerű otthonlét mindennapjairól is.

Most az is kiderült, Herczeg az őrizet alatt sem tölti tétlenül napjait:

A divatguru csak hetente egyszer, hétfőnként szűk két órára hagyhatja el a lakását, így van ideje a nagy projektre. A Blikk bejuthatott a lakásba, ahol Zoltán mesélt a felújítás menetéről is.

„A testvéremmel és a kedvesem testvérével vágtunk bele, festünk, tapétázunk, mindent átvariálunk, az egész lakás új, friss dizájnt kap. Mariann is segít, amiben tud, mos, pakol, főz. Reggeltől estig dolgozunk, ám ha nem végzünk, azt utána majd én fejezem be egyedül. Ahogy most állunk, a csövek és az ablakkeretek szerintem rám maradnak” – mesélte nevetve a lapnak a kábítószer birtoklásával és terjesztésével megvádolt divattervező. Hozzátette: már régóta halogatták a felújítást: „Mariann-nal úgy terveztük, hogy amikor megvalósítjuk az ökofarmunkat, ahol élni fogunk, előtte mindenképpen rendbe tesszük a lakást, hiszen ide járunk majd vissza, ott pedig biztosan sok munkánk lesz az első időkben. A börtön ugyan közbeszólt, de ha már így alakult, hogy házi őrizetben vagyok, igyekszem hasznosan eltölteni ezt az időszakot”.

A képeken Herczeg laza, kissé alulöltözött nyári outfitben látható, de a jelek szerint ügyesen kezel minden eszközt. Arról is beszélt, várhatóan milyen lesz a végeredmény:

– mondta el a Blikknek.

A lap arról is ír: nemrég egy nagy problémáját oldották meg a követői, ugyanis a divatguru a maga 190 centijével fél év alatt teljesen elgémberedett a börtönpriccsen, ezért masszőrre volt szüksége, aki kinyomkodja a hátában lévő csomókat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!