Herczeg Zoltán tart attól, hogy a szakma megbélyegzi. De nem csak a megítélése, hanem a megélhetése is veszélyben van.


Házi őrizetben próbálja újraépíteni a karrierjét a drogügybe keveredett Herczeg Zoltán - írja a Blikk. A divattervező attól tart, hogy a szakma megbélyegzi az ügye miatt.

A divattervező múlt hét csütörtökön, fél év után helyezték szabadlábra: a rendőrök vezetőszáron, bilinccsel a csuklóján kísérték otthonába, ahol párja várta.

Herczeg egyik szomszédja a Blikknek most azt mondta, hogy Mariann szinte ki sem teszi a lábát a lakásból, annyira örülnek, hogy ismét együtt lehetnek, és minden percet szeretnének kihasználni.

„Zoli vendégeket is fogad, néhány barátja már járt nála, akiknek nagyon örült. Jólesik neki, hogy a történtek után is maradtak mellette olyan emberek, akikre most is számíthat” - mondta a lapnak az informátor. Azt is hozzátette, hogy

Herczeg ugyanis nem akarja, hogy az emberek, de legfőképpen a szakma elítélje, megbélyegezzék az ügye miatt.

„Ő ismert, sikeres divattervező, akinek a ruháit eddig előszeretettel vásárolták és büszkén viselték az emberek. Attól tart, hogy ezután ez már nem így lesz, és a drogbotránya derékba törheti a kemény munkával felépített karrierjét, tönkre teheti a hírnevét” - mondta a divattervező egyik ismerőse.

Itt szerinte nem csak Herczeg presztízse, hanem a megélhetése is tét. A rácsok mögött ugyanis nem tudott dolgozni, ami hatalmas bevételkiesést jelentett számára, és

Az otthonát ugyanis nem hagyhatja el, pedig rendszeresen kéne megbeszélésekre járnia.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!