Egy bizonyos Adam Archon nevű férfi nemrégiben felkereste az ApexTV-t, hogy az egész világgal megoszthassa, hogy 2045-ből utazott ide. A férfi azt állítja, hogy képes az időutazásra, és hazugságvizsgálóra kötve is hajlandó megerősíteni mindezt.


Az ApexTV (amit egyébként érdemes forráskritikával kezelni) valóban rákötötte egy ilyen szerkentyűre az "időutazót", majd kifaggatták őt arról, pontosan mire is számíthatunk a következő 26 évben.

Archon elmondása szerint 2028 nyarán földönkívüliek szállnak majd a Földre, és ugyanebben az évben nyilvánosságra hozzák a tudósok, hogy időutazás valóban létezik. Sőt, mi több! Az eddig ufónak érzékelt jelenségek valójában mind időutazók voltak, csak épp félredefiniáltuk őket. A férfi azt is elárulta, hogy Los Angeles teljesen víz alá kerül majd, hogy 10 év múlva az egész világ egy globális szuperállammá válik, 2045-re pedig a bolygót egy The Light névre hallgató, szuperfejlett mesterséges intelligencia irányítja majd. Az Egyesült Államok új elnöke Martin Luther King unokája, Yolanda Renee King lesz. Emellett a jövő divatját is megjósolta: pár éven belül eltűnnek a színes ruhák, és mindenki csak fekete-fehéret fog hordani.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!