Kiderült, sokan ajánlottak már neki pénzt szexuális szolgáltatásért, valaki pedig 100 ezret fizetett volna a barátnőjének, ha megszerzi a fehérneműs képeit.


A 20 perc őszintén című műsor vendége az egyik legismertebb magyar influencer, Farkas Timi volt, akit 600 ezren követnek a TikTok-on és 400 ezren az instán.

A 23 éves lány 16 éves kora óta influencerkedik. Peller Mariannal beszélt arról, sokakat látott már ebben kiégni, volt, aki összeomlott, és rá is nagyon rossz hatással volt az elején.

"Szerintem kicsit kifordultam magamból. Nyilván kell színészkedni, mert nem szeretnéd te se mindenedet megmutatni, csak egy idő után, mikor kikapcsolt a kamera, azt éreztem, hogy az maradtam. És rájöttem, hogy a valódi személyiségem valamikor három évvel ezelőtt ott maradt a kisszobában, és vissza kéne szerezni."

A mélyponton úgy érezte, teljesen egyedül maradt.

"Én a családom nagy részével megszakítottam a kapcsolatot. Mai napig ködös hogy miért. Most már kibékültünk, meg rendeződött, de ott volt egy ilyen bökkenő, hogy jézusom, nem vagyok önmagam, nincs mellettem senki."

Hamar elköltözött otthonról, és úgy érzi, a saját korosztályánál már sokkal többet látott. Ezért van az, hogy manapság inkább idősebbekkel, 30-35 évesekkel barátkozik, és keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze saját személyiségét, új célokat találjon.

Először fordult elő, hogy valaki maga kérte, tegyen fel neki néhány kérdést a hazugságvizsgálatot végző szakember. Timi válaszolni akart arra, "Dolgozott-e valaha prostituáltként".

"Az emberek 50-60%-a azt gondolja, hogy igen, ez volt a munkám, nagyon sokszor hallottam vissza randikon, barátság elején, meg láttam vissza kommentekben, posztokban, hogy ők ezt így nagyon komolyan gondolják. És hiába mondom, mert az ember nyilván letagadja, ha történt is ilyen. Hát akkor, mondom, a gép csak nem hazudik!"

A kérdésre nemmel válaszolt, az viszont kiderült, előfordult, hogy autókat akartak a nevére íratni, százezreket, milliókat ajánlottak neki szexuális kapcsolatért. 100 ezer forintot ajánlottak az egyik barátnőjének is, hogy adjon át róla fehérneműs képeket. Sokan pedig arra próbálták rávenni, hogy regisztráljon az OnlyFans-re.

"Néha azon gondolkodom, hogy bárcsak lennék ilyen gátlástalan, és jól megszedhetném magam belőle, de egyszerűen nem megy. Nekem nem megy."

Arról is beszélt, hogy neki fontosabb, hogy szeressék, mint hogy ismert legyen. De pszichológushoz jár, mert képtelen elfogadni, hogy van, aki valóban szereti.

Ő volt az első, akinek könnyek folytak végig az arcán a poligráfos vizsgálat közben. Hogy melyik kérdésre reagált így, az is kiderül a Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorának legújabb részéből.

VIDEÓ: Farkas Timi hazugságvizsgálón

A sorozat utolsó részét Spotifyon és Soundcloudon is meghallgathatod!

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben Simon Kornélt kérdeztük ITT, a harmadik részt pedig, amiben Forstner Csengét ITT találod!!

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!