Az egyik könyve megírásában segített neki Görög László, akit egy nyaraláson kért meg, hogy járjon be helyette az intézetbe.


Nem mindennapi történetet mondott el HAvas Henrik a Blikknek. Mint kiderült, Görög László a tévés kedvéért két hétig járt a pszichiátriára.

Havas a Blikknek azt mondta: a Gaszner és Rihmer főorvos elmeosztálya című könyvén dolgozott, de amikor részt akart venni a kiscsoportos foglalkozásokon, amiket Csernus Imre tartott, összevesztek a híres terapeutával, mert a tévés szerint a betegek inkább vele akartak beszélgetni.

- mondta Havas. Ahogy később kiderült, nem is tévedett, és a színész olyan híven vissza tudta adni a jegyzeteiben a benyomásait, hogy ezeket tökéletesen bele tudta illeszteni a műbe.

Görög László büszke volt rá, hogy részt vehetett a munkában, és bár ennek már tíz éve, a mai napig nyomott hagyott benne a pszichiátrián eltöltött néhány hét.

- mondta a színész. Azt is felidézte, voltak olyan betegek, akik agresszívak voltak, és azonnal látszott rajtuk, hogy valamilyen problémájuk van, de akadtak, akiken csak egy kis beszélgetés után kezdte észrevenni, hogy valami nem stimmel.

„Olyan volt, mint egy külön világ, és – furcsa módon – amikor véget ért a kutatómunkám, majd kiléptem a kapun, úgy éreztem, mintha a normális világból léptem volna be az őrültek közé” - fogalmazott Görög László. A színész sorsszerűnek érzi, hogy pont akkor látogatta a pszichiátriát, amikor magánéleti gondjai voltak. Azt is hozzátette, hogy

Később jóba is lettek, és úgy érzi a terapeuta valóban sokat segített neki, hogy visszabillenjen a lelki egyensúlya.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!