Az újságíró szerint a gond az, hogy a rendszerben van a hiba.


Ahogy arról mi is hírt adtunk, Gálvölgyi János súlyos állapotban került kórházba. A színészhez a család mentőt hívott, de mivel egy óra alatt sem értek ki hozzájuk, ezért a lányai vitték be az intézménybe.

Az eset kapcsán Havas Henrik a közösségi oldalán írta meg gondolatait. Az újságírót mellbevágta a hír. Bejegyzése szerint „családilag eléggé szoros kapcsolatban vagyunk Gálvölgyiékkel, azon kívül, hogy reménykedünk, mást nem nagyon tehetünk, várjuk a lehető legjobb híreket. Bízunk benne, hogy János most is – mint korábban már megtörtént – gyorsan felépül.”

„Ami a mentőket illeti, akik egy órás várakozás után sem mentek Jánosért, én nagyon azt ajánlom, hogy most senki ne foglalkozzon se Pintér Sándorral, az egészségügyért felelős rendőrrel, se a Fidesz egészségpolitikájával, mert most nem erről van szó!

Havas hozzáteszi, hogy neki sok sportbalesete volt, és megtapasztalta, hogy nem a fájdalom volt a legrosszabba, hanem az, „hogy naponta tízszer, tizenötször el kellett mondanom, hogy mi történt velem. Úgyhogy nyugalom, hagyjuk békén a Gálvölgyi családot, várjuk a jó híreket!”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!