A műsorvezető hosszasan elemezte azt, hogy miért tartott ilyen rövid ideig volt kollégája visszatérése. Ő elképzelni sem tudja hogy „mit vártak a Pálffy Pistától a HírTV-nél”?


Mint arról korábban írtunk, Pálffy Istvánt rögtön az első napja után kirúgták a Hír TV-től, mert a Márki-Zay Péterrel folytatott beszélgetés során azt mondta, hogy

Havas Henrik a Facebook-oldalán fogalmazta meg, hogy mit gondol Pálffy kirúgásáról. Az írásnak ezt a címet adta: „Pista, ezt elbasztad!”.

„Mert ennyi idő alatt megbukni, az azért bravúr jó, tudom, hogy én csak hat napig voltam államtitkár, de én egészen más okok miatt mondtam le” – kezdte a posztját Havas, majd így folytatta:

- írta a korábban műsorvezetőként is dolgozó újságíró.

„Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az alkoholistákon és a totálisan alkalmatlan idiótákon kívül másokat nem nagyon futtat a NER. Elnézést, de a Pálffy Pistát tényleg szeretem, nem ezt érdemelte!

Miért nem a két államtitkár vezetett műsort? Az ugyancsak tökéletesen alkalmatlan Menczer és Dömötör! Aki ezt elb*szta, az távolodjon a pártcsaládtól!” - fakadt ki a bejegyzésében Havas, majd azt is leírta, hol tudja elképzelni a jövőben Pálffy Istvánt.

– zárta gondolatait az egykori tévés.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!