Ne hagyd ki a fesztivált, ahol az Univer finomságai mellett izgalmas programokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz októberben Kecskemét-Hetényegyházán!

Idén különleges fesztiválra készülhetünk, ugyanis az Erős Pista Feszt immár egy teljes hétre bővült, tele izgalmas programokkal és meglepetésekkel! Október 6. és 12. között garantáltan nem fogunk unatkozni, hiszen a fesztivál során minden napra jut valami különlegesség. Az Univer népszerű termékei, az Erős Pista és a Piros Arany, a középpontban állnak, de a rendezvény célja nem csak ezek népszerűsítése: közösségi élmények, sport és szórakozás vár mindenkit. Nézzük, milyen programokra számíthatunk!

Közös futással indul az Erős Pista Feszt

A fesztivál nyitónapján, október 6-án, vasárnap reggel 10-kor egy közösségi futással indíthatod a napot. Ha szeretsz mozogni, és fontos számodra az egészséges életmód, akkor itt a helyed! Három különböző táv közül választhatsz, attól függően, mennyire érzed magad formában.

A legkisebbek a 400 méteres "Édes Anna" távon mutathatják meg, mennyire gyorsak (7 éves korig lehet nevezni), míg a nagyobbak egy 2 km-es könnyed futásra indulhatnak, amely az "Erős Pista" nevet viseli. Ha igazán komoly kihívásra vágysz, akkor a 7 km-es "Haragos Pista" távon mérheted össze az erődet más futókkal. Fontos, hogy a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, (a gyerekek számára is, de nekik ingyenes), amit szeptember 29. (vasárnap) 14 óráig adhatsz le.

Kóstolók és vidám játékok a Kecskemét és környéki Univer Coop boltokban

A fesztivál keretein belül október 7-9. között különleges élmény vár a Kecskemét környéki Univer Coop boltokban. Három napon keresztül kóstolhatod meg az Univer legnépszerűbb termékeit, és ha szerencséd van, még a szerencsekeréken is nyerhetsz valami izgalmasat!

Feri vidám beszélgetéseivel és izgalmas játékaival biztosan feldobja a vásárlók napját, így nem csak finom falatokkal, de egy kellemes élménnyel is gazdagodhatsz.

A Rádió 1 élőben jelentkezik Kecskemét főteréről

A fesztivál október 10-én újabb különleges programmal folytatódik: a Rádió 1 reggeli műsora kitelepül Kecskemét főterére. Az élő adás során nem csak a rádión keresztül, de a helyszínen is bekapcsolódhatsz a műsorba. A Rádió 1 csapata kóstolókkal és játékokkal készül, így érdemes korán kelni és a főtéren kezdeni a napot, ahol a rádió élő közvetítése mellett Te is részese lehetsz az eseményeknek.

Remek alkalom arra, hogy még jobban belemerülj a fesztivál pezsgésébe, és közvetlen közelről tapasztald meg a Rádió 1 műsorának lendületét. Ne felejtsd el meghallgatni a műsort, vagy ha teheted, látogass el a főtérre, és vegyél részt az élő adásban!

Látogatás az Univer Product Zrt. gyárában

A fesztivál utolsó két napja, október 11-12., a kulisszák mögé enged bepillantást. Ha érdekel, hogyan készülnek az Univer népszerű termékei, akkor irány Hetényegyháza!

A látogatás különlegessége, hogy nem csak egy egyszerű gyárlátogatás lesz, hanem betekintést nyerhetsz az ott dolgozók munkájába is. Ez azért is izgalmas, mert így az érdeklődők számára az Univer egy lehetséges jövőbeli munkahelyként is bemutatkozik. Az esemény házigazdája Kovács Áron rádiós és televíziós műsorvezető lesz, aki garantálja, hogy a program szórakoztató és informatív legyen.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet szeptember 16-tól október 10-ig lehet megtenni az Univer weboldalán. A látogatók létszáma naponta korlátozott, így ha nem szeretnél lemaradni, érdemes időben regisztrálni!

A Halott Pénz koncertje zárja a fesztivált

A fesztivál méltó záróeseményét október 12-én, Kecskemét főterén tartják, ahol egy ingyenes Halott Pénz koncerttel búcsúzik a fesztivál. A népszerű zenekar élő fellépése garantáltan fergeteges hangulatot teremt, így mindenképp érdemes eljönni, hogy egy igazán különleges élménnyel zárd a hetet. A zenekar energikus fellépése tökéletes lezárása lesz a fesztiválnak, így ha szereted a jó zenét és a jó hangulatot, ne hagyd ki a koncertjüket!

Az Erős Pista Feszt idén minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik. A sportos, kulturális és szórakoztató programok mellett a gasztronómiai élmények sem maradnak el, így garantáltan mindenki megtalálhatja a kedvenc programját. Ne feledd, hogy a legtöbb esemény regisztrációhoz kötött, ezért érdemes időben jelentkezni, hogy biztos helyed legyen a fesztiválon!

Akár futni szeretnél, akár csak élvezni az Univer finomságait, vagy éppen betekinteni a gyártás kulisszatitkaiba, az Erős Pista Feszt tökéletes program lehet a számodra.

Készülj fel a hét napos kalandra Kecskeméten, és ne hagyd ki az év egyik legjobb eseményét!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!