A legendás tévés egy oknyomozó újságírói csoportot is felállít majd, amellyel politikai és gazdasági korrupciós ügyeket tárnának fel.


A politikába két éve váratlanul becsatlakozó, és a parlamenti bejutástól alaposan elmaradó üzletember, Gattyán György csapatához csatlakozott Havas Henrik – írja a Blikk.

Havas politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával. A Frisshírek Médiacsoport elnökeként Havasnak nem kell a nulláról kezdenie az építkezést: jelenleg öt kollégájával dolgozik a szerkesztőségben, közülük ketten a tanítványai voltak.

– fogalmazott a legendás tévés, aki egy igényes, egyben szórakoztató lapot szeretne létrehozni. Feladata lesz a lap és a hozzá tartozó YouTube-csatorna olvasottságának és nézettségének generálása. „Dömsödi Gábor ötlete volt, hogy csináljunk egy „mini-Heti Hetes”-szerű beszélgetős műsort, amelynek első adását egy telefonnal vettük fel egy kocsmában a nógrádi Bokor községben, ahol ő lakik. Mivel már azt is több mint húszezren nézték meg, folytattuk, és ezután kerestek meg a Frisshírektől, hogy lenne-e kedvünk a stúdiójukban, a csatornájukra készíteni a videókat” – fogalmazott a Heti Hetes egykori sztárja.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!