A lengyelek elleni 11-1-es győzelemmel kezdte az olimpiai selejtezőket a magyar női jégkorong-válogatott.

Lisa Haley szövetségi kapitány csapata kezdett jobban, mégis az ellenfél ütötte az első gólt. Ezután viszont hamar egyenlíteni tudott a magyar válogattott egy emberelőnyös góllal, majd Kreisz Emma úgy nyomta a pakkot a gólvonal mögé, hogy előtte hozzáért a lengyel kapus lábvédőjéhez, de végül videózást követően megadták a gólt. Az első harmadot végül 3-1-re nyerték a mieink.

A következő két harmad már tükörsima volt, mindkét játékrészt 4-0-ra nyerte meg a magyar csapat, így rendkívül meggyőző fölénnyel, 11-1-re nyerte a nyitómeccsét.A magyarok szombat este a norvégokkal, vasárnap délután pedig a házigazda csehekkel mérkőznek. A torna győztese vesz részt a pekingi téli olimpián februárban.

Végeredmény - Női jégkorong, olimpiai selejtező torna, 1. mérkőzés

Magyarország-Lengyelország 11-1 (3-1, 4-0, 4-0)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!