Fenella Fox korábban éppen természetes megjelenésével lett népszerű a platformon. Abban bízik, hogy ezután a férfiak vonzóbbnak fogják találni és kevésbé ítélik majd meg előre.


Hat év után ragadott újra borotvát a kezébe Fenella Fox, 29 éves bristoli OnlyFans-sztár, miután a kommentelők durván kritizálták a külsejét.

A modell éppen természetes megjelenésével lett népszerű a platformon, azonban miután egy betegség következtében felszedett néhány pluszkilót, teljesen elvesztette az önbizalmát, így a kommentelők nyomására végül a borotválás mellett döntött.

Kezdetben csak a hónalját borotválta le, mostanra azonban már a teljes testét szőrtelenítette. Elmondása szerint a kommentek között undorítónak nevezték őt, amiért évekig nem borotválta magát, pedig szerinte a legtöbb nő nem élvezi a rendszeres szőrtelenítést.

Egy korábbi rossz élményét is megosztotta, amikor egy nő elkezdte zaklatni egy csoportos nyaraláson a természetes kinézete miatt.

– mondta.

Fenella most azt tervezi, hogy csak akkor fog újra letenni a borotválkozásról, ha sikerül leadnia a felszedett súlyfelesleget.

fenella fox (@fenellascorner) által megosztott bejegyzés

(via rtl.hu, Daily Star)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!