Ijesztő baleset történt pénteken egy 19 éves lánnyal és három kisgyerekkel Budakeszin. A fiatal bébiszitter ismerősei gyermekeit fuvarozta haza péntek délután, amikor egy szemből érkező teherautó ráhajtott egy úttesten heverő háromkilós kőre, ami egyenesen a kocsijukba csapódott - számolt be az RTL Híradó.

A szikladarab éppen a volánnál ülő lány fejénél repült be az ablakon, a mellkasán el is találta őt. Szerencsére azonban volt annyi lélekjelenléte, hogy kezével a jobb oldali anyósülésre dobta a követ, hogy a hátul ülő gyerekeket ne veszélyeztesse. A kocsiban egy 8 éves kislány és egy 3 éves ikerpár utazott rajta kívül.

Ők sértetlenül megúszták az ijesztő pillanatokat, a bébiszitter azonban szerzett kisebb sérüléseket: az üvegszilánkok megvágták az arcát, az üvegpor pedig belement a szemébe és a hajába. Facebook-oldalán képeket is megosztott a vérző sebeiről.

A 19 éves lány feljelentést tett a rendőrségen a történtek után. Az RTL Híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint viszont jogilag nincs felelőse a balesetnek, hiszen konkrét okozója sincs.

A bébiszitter kocsiján nem volt biztosítás, egy cég viszont felajánlotta, hogy ingyen kicseréli a betört szélvédőt.

Az RTL Híradó riportja: