A színész szigorú izolációban töltötte az elmúlt időszakot, még karácsonykor sem beszélhetett a rokonaival.


Három hónap után végre találkozhat a családjával Molnár Gusztáv, aki alkoholproblémái miatt vonult be egy szigorú rehabilitációs intézetbe - írja a Blikk.

A lap felidézi, hogy a Drága örökösök színésze már olyan rossz állapotban volt, hogy a drasztikus kezelés nélkül veszélybe került volna az élete. Az intézmény pedig valóban elég szigorú,

Most azonban úgy tűnik a gyógyulás útjára lépett, és feloldották a teljes elszigetelését.

„Hívtak az intézményből, hogy mehetünk egy csoportos családi terápiára, és találkozhatok a testvéremmel” - mondta a Blikkinek a színész húga. Csilla azonban azt is elárulta, hogy a várva-várt találkozóra most nem került sor, mert az egész család Covidos lett.

Csilla a testvéréről készült legutóbbi képen azonban azt látta, hogy Guszti hízott és „jobban néz ki”.

„Örömmel nyugtáztam, hogy sportol, és biztos vagyok benne, jót tesz neki, hogy nem jutnak el hozzá a külvilág hírei. Kicsit tartok attól, milyen lesz a találkozásunk, de biztos vagyok benne, a terápia mindannyiunknak jót tesz. Igyekszem majd nem bevinni a kinti híreket, nehogy hátráltassa a gyógyulását” - mondta Guszti testvére.

A Blikk azt írja, hogy

Eközben pedig zajlik a válópere is Fazekas Viviennel. A lap úgy tudja, hogy már két alkalommal is kitűzték a pert, ám a házasságot még nem bontották fel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!