Dudás fájdalmasan őszintén beszélt arról is, hogy édesanyja is összeomlott a tragédia után. Egy hónapja sír, nyugtatókat szed, és azt mondja, nem akar tovább élni apám nélkül.


Mint arról korábban írtunk, Dudás Miki szívszorító történetet osztott meg a közösségi oldalán: az édesapját brutálisan megtámadták egy benzinkútnál, ami után kómába esett. A kajakozó szerint hat bokszoló támadta meg az 56 éves, rokkantnyugdíjas férfit, aki azóta életveszélyes állapotban van. Dudás elárulta, hogy az atrocitás egy pletykából indult, ami végül a családja széthullásához vezetett.

Az augusztusi támadás mindössze másfél percig tartott, de végzetes következményekkel járt. „Két autóból szálltak ki, hatan voltak, és rugdosni kezdték apámat. Amikor odaértem, engem is megütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonhoz csapódik” – idézte fel a sportoló a drámai pillanatokat a story.hu-nak adott interjúban.

Dudás fájdalmasan őszintén beszélt arról is, hogy édesanyja is összeomlott a tragédia után: „Egy hónapja sír, nyugtatókat szed, és azt mondja, nem akar tovább élni apám nélkül."

A kajakozó dühösen és elkeseredetten követeli, hogy felelősségre vonják az elkövetőket, akik szerinte bokszolóként, sőt, gyerekek edzőiként folytatják mindennapi életüket, mintha mi sem történt volna.

- mondta a lapnak Dudás Miki.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!