A műsorvezető ugyanakkor egy megnyugtatásnak szánt mondatot is csempészett üzenetébe.


Folytatódik a saga Lakatos Márk és Hajdú Péter között azután, hogy a stylist a műsorvezető YouTube-műsorának vendége volt. Mint ahogy azt korábban megírtuk, a két férfi között szóba került a szexuális másság kérdése is, amiben vita alakult ki köztük.

Később Lakatos üzent Hajdúnak, aki szerinte rossz példát hozott fel a nőiesen viselkedő melegek témájában, amikor egy transznemű tiktokker, Noryna Diamond botrányos, nyíltan szexuális tartalmú TikTok-videójára hivatkozott.

„De az, hogy te ezt a példát hoztad, ahhoz, hogy vannak olyan melegek, akik egyszerűen csak nőiesen viselkednek, nőies a mozgásuk, a beszédjük, vagy akármi más, és emiatt diszkriminálják őket vezetői pozíciókból, ez szerintem a legalantasabb és legócskább hasonlat volt. Úgyhogy ezért szégyellheted magad, és légy szíves és kérjél bocsánatot mindenkitől, akit ez érint! Egyébként jól éreztem magam nálad, és örülök, hogy a videót is jól nézik. Csáó!”üzente a stylist a Hajdúnak.

Ő azonban nem hajlandó bocsánatot kérni – derül ki egy újabb videóüzenetből.

Nagyon érdekes, hogy gyakorlatilag egy héttel a felvételt követően jutott eszedbe ez a kis konteó velem kapcsolatban. Beszélgetéskor és utána is értetted még, hogy miről van szó, most meg valahogy megvilágosodtál, csak rossz irányba."

A videót pedig így zárta: "Nyugodj meg, az analógia nem a transzszexuális tiktokosokkal volt kapcsolatban, az teljesen más kontextusban hangzott el. Tehát nyugi, minden rendben van!"

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!