Hadházy szerint a kormányváltáshoz arra van szükség, hogy sikerüljön meggyőzni még sok százezer embert arról, hogy az ellenzék győzelme esetén nem lesznek „félrenézések” “szembenézések” helyett. Szerinte ez nem fog menni, ha azt látják, hogy ezen az oldalon ugyanúgy kezelik az ügyeinket, mint a Fidesz.


A független országgyűlési képviselő szerdán írt a Diákhitel Központ szerződéseinek ügyéről. Szerinte ez nem volt annyira nehéz téma, hiszen Magyar Péter maga beszélt arról, hogy azokra a túlárazott és felesleges szerződésekre Rogánék utasították.

A mai posztjában Hadházy más témát választott: hosszasan írt Magyar Péterről.

A képviselő Magyar Pétert az ellenzék fontos tagjának tartja, nincs kétsége afelől, hogy le akarja győzni a Fideszt.

"Amit az elmúlt hónapokban tett, ahhoz kellett bátorság, és ez annak ellenére is komoly politikai teljesítmény, ha tudjuk, hogy sikere elsősorban a kormány bűneinek, a pocsék kormányzásnak, a kollaboráns ellenzék impotenciájának és az ezekből eredő reménytelenségnek a következménye. A fenti szerződések ellenére kész vagyok együttműködni vele, főleg, ha valamit tenni fog a Fidesz által diktált játékszabályok megváltoztatásáért. Ha ennek érdekében mozdítja meg az embereket, ott leszek én is, akár a tömegben, akár mellette."

- írta Hadházy.

"Engem löktek már le székről azért, mert meggyőződésem volt, hogy az ellenzéknek bizonyos helyzetekben akkor is kutya kötelessége együttműködni, ha lát kérdőjeleket a másik térfelén. A fenti tények azonban olyan újabb kérdő-és felkiáltójelek, amelyek mellett egyrészt nem mehetek el szótlanul. Ezek arra késztetnek, hogy Magyar Péter pártjától távol tartsam magam akkor is, ha szemmel láthatóan tömegek teszik túl magukat a zavarbaejtő részleteken."

- tette hozzá a politikus.

Hadházy szerint a kormányváltáshoz arra van szükség, hogy sikerüljön meggyőzni még sok százezer embert arról, hogy az ellenzék győzelme esetén nem lesznek „félrenézések” “szembenézések” helyett.

"Ez egyszerűen nem fog menni, ha azt látják, hogy ezen az oldalon ugyanúgy kezeljük az ügyeinket, mint a Fidesz."

- magyarázta Hadházy.

A teljes írást a honlapján közölte Hadházy, itt lehet elolvasni!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!