Ahogyan mi is beszámoltunk róla, pert nyert Hadházy Ákos Bayer Zsolttal szemben személyiségi jog megsértése miatt. A publicistának 15 napot adtak, hogy fizessen 300 ezer forintot Hadházy Ákosnak. Ezen kívül levélben kell bocsánatot kérnie, ezt a levelet pedig 30 napon át elérhetővé kell tennie a blogján, ahol a kifogásolt írás korábban megjelent, valamint a perköltséget is neki kell állnia.


A publicista az ítéletre reagálva blogposztot jelentetett meg, amiben azt írta, ötforintosokban fogja kifizetni Bayer Zsolt a kártérítést Hadházy Ákosnak.

"Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára" - írta és kérte kedvelőit, hogy küldjenek neki 5 forintos érméket, mert egyedül nem fog tudni annyit összegyűjteni.

Hadházy most Facebook-oldalán üzent Bayernek, hogy "fölöslegesen ne gyűjtsön ötforintosokat".

"A Jegybank rendelete szerint csak 50 darabot vagyok köteles belőle elfogadni, így a maradék 299 750 forintot a végrehajtó hozza majd tőle el, ha tényleg a kertembe dobott érmékkel akarja kifizetni a becsületsértésért rá kirótt kártérítést.

Annyi időre pedig bejöhet majd a kertembe, hogy az ötforintosokat összeszedje. Igaz, kulcsuk is van a kertkapuhoz, így jutottak be pár hete a TV2-nél dolgozó elvtársai is a családomat zaklatni" - írta.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!