Mészáros Lőrinc cégének bicskei elkerített magántavát biztonsági szolgálat védi, már horgászokat, kirándulókat sem engednek be - írja a Magyar Hang.

A birtok Orbán Viktor gyerekkori barátja egyik cégének, a Búzakalász 66 Kft.-nek a nevén van, akárcsak az a bicskei tó, amit a helyiek csak Erőmű-tóként emlegetnek.

A Magyar Hang birtokába néhány hete olyan információk jutottak, hogy a tó mellett két harci jármű parkol. A lap megkereste Hadházy Ákost, a korrupciós ügyekre szakosodott független országgyűlési képviselőt, aki az Orbán- és Mészáros-birtokok levegőből történő feltérképezéséből már korábban is kivette a részét.

Az elkészült fényképeken jól látható a két harci jármű, amiből az egyik ponyvával van letakarva. A lap által megkérdezett szakértő szerint az egyik egy BDRM–2-es páncélozott harci felderítő jármű, a másikról pedig annyit lehet megállapítani, hogy egy lánctalpas harckocsi.

A Magyar Hang megkeresésére a Búzakalász 66 Kft. csak annyit mondott, hogy magánterületen álló ingóságokról nem áll módjukban információt adni.

hirdetés

A fotókat készítő Hadházy Ákos Facebook-oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy a Mészáros-cég magántava néhány kilométerre van a miniszterelnök családjának luxusbirtokától.

Security Check Required

null



hirdetés