A politikus szerint „ha véletlenül mégis bukna ez a szánalmas alak, az viszont természetesen a maradék független sajtó erejére utalna”.


Mi is írtunk róla, hogy közvéleménykutatásban mérik Orbán Balázs kijelenétseinek megítélését.

A hírre Hadházy Ákos is reagált. A közösségi oldalán ízt írta:

"Egy Reddit olvasó már be is számolt arról, hogy hogyan mérik Orbán Balázs gyalázatos mondatainak hatását.

Ez persze még változhat, de egy valamit nem árt tudni. Orbánból azért nem valószínű, hogy Novák lesz, hiába hatalmas botrány, amit mondott (egyáltalán nem félreérthetően). Értsük jól: Novák azért bukott meg, mert saját propagandájuk ágyútüzébe botorkált bele. A kormánypropaganda évek óta százmilliárdokért irányította az arra fogékony honfitársaink gondolkodását abba az irányba, hogy az ellenzék a pedofilia védelmezője, a Fidesz pedig kérlelhetetlen ellensége. Ebbe futott bele Novák.

Orbán Balázs mondókája azonban a legkisebb ellentmondásban sincsen a propaganda másik nagy krédójával. A propaganda több éve nyomja, hogy az oroszoktól félni kell, nem szabad velük ujjat húzni, nem szabad nekik ellentmondani és a mocskos ukránok minek harcolnak. Ha a Fidesz szavazóit kicsit is zavarta volna az 56-os hősök magatartása és a mostani propaganda által sugalltak közötti ellentét, már régen kerestek volna valami más témát Rogánék.

Ahogyan - paradox módon - Novák bukása éppenhogy a propaganda erejét mutatta meg (ha nem lett volna olyan erős a pedofília tematizálása, nem bukott volna meg), úgy Orbán Balázs túlélése is azt fogja megmutatni. Ha véletlenül mégis bukna ez a szánalmas alak, az viszont természetesen a maradék független sajtó erejére utalna - és akkor egészen biztos indul majd a "szuverenitásvédő" propaganda henger.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!