Majan Zin ma már altatókkal sem tud aludni, kizárólag abból merít erőt, hogy lányai láthatják valamelyik interjúját, ha a terroristák megmutatják nekik.


Az ATV-nek nyilatkozott annak a két elrabolt magyar kislánynak az édesanyja, akikről elsőként derült ki október végén, hogy magyar állampolgárok és a Hamász fogságába estek.

Az édesanya arról is beszélt az Ostrom című műsorban, hogy az izraeli hatóságok minden információt megosztanak vele, amit a lányairól tudni lehet, de egyelőre sajnos érdemi tudásuk nincsen a tartózkodási helyükről és az állapotukról.

Majan Zin elmondása szerint lányai a volt férjénél tartózkodtak egy Gáza-közeli kibucban, amikor megindult a Hamász támadása. A lányok édesapját, annak élettársát és az ő fiát brutálisan meggyilkolták, a lányokat pedig elhurcolták Gázába.

– mondta az édesanya, aki arról is beszélt, hogy az elkövetők egy Facebook live videót is indítottak, amin azt lehetett látni, hogy a volt férjét lábon lövik, majd az élettársa 17 éves fiát csalinak használják a többi lakó kicsalogatása során, mielőtt őket is brutálisan meggyilkolták volna.

Az édesanya ma már altatókkal sem tud aludni, csak abból tud erőt meríteni, hogy lehetségesnek tartja, hogy a lányai látják ezt az interjúját és más interjúit is, ha a terroristák megmutatják nekik. Lányainak azt üzeni, hogy tegyék azt, amit mondanak nekik, és ha vannak a közelükben kisgyerekek, akiknek tudnak segíteni, akkor azt tegyék meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!