Tegnap mi is megírtuk, hogy egy miskolci nő fotókkal dokumentált, sokkoló Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy múlt szombaton brutálisan összeverte őt egy nyugalmazott katonai alezredes.

Orosz Bernadett a posztban leírja azt is, hogy nem ez volt az első alkalom arra, hogy volt párja erőszakosan viselkedett vele, azonban fenyegetése miatt ő eddig nem mert feljelentést tenni. A kórház most megtette helyette.

Bernadett tavaly október óta élt távkapcsolatban a férfivel. Az első durva bántalmazásra júniusban került sor egy családi rendezvényen, amikor az ittasan neki rontott. Másodszorra augusztusban, miután lebukott Bernadett előtt, hogy van egy másik barátnője is. Múlt szombaton egy bujáki katonai rendezvényen, egy szállodai szobában szabadult el a pokol.

hirdetés

A hatgyermekes anyuka a Blikk hasábjain beszélt a részletekről.

"Felmentem a szobába, mert fáradt voltam. Egyszer csak berontott és meggyanúsított, hogy biztos egy másik férfival beszélgetek, kitépte a kezemből a telefont és ököllel a homlokomra ütött. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson"

- mesélte az asszony, aki szerint a férfi fejébe vette, hogy ha az övé nem lehet, akkor másé se legyen.

A nő egy ponton kimenekült a folyosóra, hogy segítséget kérjen, de támadója visszarángatta és azt mondta neki, hogy ezt a szobát nem hagyhatja el élve. Ezután érkeztek a recepciósok, majd a férfi katonatársai a segítségére, őt pedig a salgótarjáni kórházba szállították.

"Állítólag bűnbánó volt. A pásztói rendőrök azt mondták, nincs miért izgulnom, ezt a férfit többé nem látom. De ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek"

- mondta.