A hévízi Bonvital wellnessben és gasztróban is erős.

A Hévízi-tó Európa legnagyobb természetes melegvízű tava, amely ideális hely a kikapcsolódásra, regenerálódásra és a gyógyulni vágyóknak. A környéken rengeteg hotel és étterem található, de mi egy egészen speciális szálláshelyet és egy hozzá kapcsolódó éttermet mutatunk most nektek, ahol garantált a nyugalom.

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz a tó közvetlen közelében található, és modern, elegáns szobákkal, valamint kiváló wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

A felnőttbarát hotel röviden annyit tesz, hogy csak 14 év feletti vendégeket fogadnak. A rendszer célja, hogy egy nyugodt, pihentető és romantikus környezetet biztosítson a vendégek számára. Emellett a szálloda szolgáltatásai is kifejezetten a felnőttekre vannak szabva.

Emellett a hotel kisállatbarát. Így nyugodtan jöhetnek velünk négylábú társaink is. Kérésre kutyaágyat/párnát, etető-és itatótálat, valamint csemegét is biztosítanak a kiskedvencek számára.

A szálloda nevében nem véletlenül tűnik fel a "gastro" szócska sem. A hotel részeként működő Brix Bistro magas minőségű ételeket kínál, amelyek helyi és szezonális alapanyagokra épülnek, és modern, kreatív formában kerülnek a tányérra. Emellett pedig erős a bár kínálata is. Magyar és külföldi borok, koktélok, kézműves limonádék és spiritek közül is válogathatunk.

Én kíváncsiságból egy komplett, húsmentes menüt válogattam össze magamnak, és határozottan meglepett az eredmény: Így kell megoldani azt, hogy egy kósza pillanatra se hiányozzon a hús!

Minden tányér csupa szín és játékos forma volt. De amellett, hogy díszesek és jó rájuk nézni, az adagok méretei is abszolút rendben voltak. És bár 2 fogás is bőven elég lehet, a desszertet kihagyni konkrétan bűn:

A szállás félpanziós ellátással – hideg-meleg büféreggelivel és büfévacsorával foglalható, de a büfévacsora a’la carte ebédre vagy vacsorára cserélhető a Brix Bistroban (7.273,- Ft értékben, kivéve főszezonban).

Ezzel a lehetőséggel szerintem mindenképpen érdemes élni, mert bár a svédasztal pompás, azért a bistro kínálata egészen más dimenzió. Ide amúgy külsős vendégek is bátran beülhetnek, akár csak egy kávéra vagy koktélra.

Itt az egyik kedvenc szolgáltatásom a párna menü. Hiszen a szobába bekészített párna vagy túl puha, vagy túl kemény. Így viszont lehetőségünk van a hozzánk legjobban passzolót kiválasztani.

A szálloda wellness szolgáltatásait felsorolni is nehéz.

Emellett masszázs, hévízi gyógyiszapos kezelés, és többféle specifikus kezelés is igénybe vehető. Ezekről bővebben ITT olvashattok.

A beauty részlegen a különleges kezelések mellett megtalálhatóak a klasszikus kozmetikai arckezelések, mind a fiatalok, mind pedig az érettebb korosztály számára. A kezelésekhez az IMAGE Skincare professzionális, klinikai termékeit, valamit egy magyar márka, a Solanie termékeit használják. Utóbbi meg is vásárolható a wellness részleg recepcióján.

A gyógyászati centrum szolgáltatásai között szerepelnek a különböző mozgásszervi betegségek megszüntetésére, illetve enyhítésére alkalmas kezelések.

Mindegy tehát, hogy gyógyulni, pihenni, töltődni vagy jókat enni vágyunk, a Bonvital szolgáltatásai között biztosan találunk kedvünkre valót.

Elérhetőség:

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

8380 Hévíz Rákóczi utca 16-18.

[email protected]

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!