Óriási pánik lett úrrá Andy Murray-n, amikor rájött, elveszítette jegygyűrűjét. Szerencsére az eset jó fordulatot vett, és visszakapta a számára oly fontos ékszert.

A britek háromszoros Grand Slam-győztes teniszezője 2015. április 11-én vette feleségül Kim Searst és azóta úgy játszik edzésen és tétmérkőzésen egyaránt, hogy babonából a gyűrűt a cipőfűzőjéhez köti.

View this post on Instagram

Andy Murray (@andymurray) által megosztott bejegyzés

Ez történt Indian Wellsben is, ahol a szerdán edzés után azt érezte, annyira büdös a cipő, hogy szellőztetésre szorul. Így lábbelit váltott, de miután szobájának nincs erkélye, a használt cipőt az autója alá tette. Reggelre viszont eltűnt.

"Vettem egy másik cipőt, de amikor a masszőröm megkérdezte, hol a gyűrűm, teljesen kétségbeestem" - nyilatkozta.

A kétszeres olimpiai bajnok a közösségi oldalán kérte a megtalálót, hogy juttassa vissza neki az ékszert, és ez szerencsére meg is történt.

Csütörtök éjjel aztán egy újabb videót tett közzé, amelyben megköszönte a sok segítséget, majd mélyen beleszippantott a megkerült cipőbe.

Még mindig büdös, de a cipőt visszakaptam, a jegygyűrűt visszakaptam, minden rendben!

- mondta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!